Finan wordt Fyndoo

Groei mogelijk maken. Dat is de doelstelling van Fyndoo. We maken financiering bereikbaar, efficiënt en transparant voor alle betrokken partijen. We verbinden financiers, ondernemers en adviseurs via ons cloud-based platform voor zakelijk financieren.

Een nieuwe gebruikerservaring

Over enkele weken zal Finan overgaan in Fyndoo. Een herpositionering van ons product. De naam zal wijzigen en de gebruikservaring wordt daarbij ook vernieuwd. Dat betekent vooruitgang op een groot aantal punten. Punten die mede door huidige Finan-gebruikers zijn aangedragen. Zo maken we het gebruik veel eenvoudiger. Wil je een financiering aanvragen, of een financiële analyse uitvoeren ter voorbereiding op een aanvraag? Dat klik je eenvoudig aan, en Fyndoo neemt je mee door alle noodzakelijke stappen. Zo hoef je niet meer zelf te kiezen welke app je voor welk doeleinde nodig hebt. Zo maken we een financieringsproces écht efficiënt en transparant.

 

FyndooGroei

 

Sneller nieuwe functionaliteit

De functionaliteiten waar Finan om bekend staat gaan zoals vanzelfsprekend mee naar het nieuwe platform. Fyndoo maakt het echter mogelijk om ze veel gebruiksvriendelijker aan te bieden, en ook kunnen we ons product sneller doorontwikkelen. Zodra Finan is overgegaan naar Fyndoo  kunnen we hoogfrequent nieuwe versies (releases, voor de kenners) uitbrengen. Deze gaan we actief valideren bij onze gebruikers. Bevalt een wijziging niet? Dan passen we het snel aan, zodat het wel aansluit.

Blijf op de hoogte

Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je alvast meer lezen? Neem dan een kijkje op www.fyndoo.nl en leer meer over Fyndoo. Ook houden we je als gebruiker natuurlijk op de hoogte, dus je kunt de komende tijd een aantal informatieve berichten van ons verwachten om te zorgen dat je probleemloos Fyndoo kunt gaan gebruiken.

Klik hier en lees meer over Fyndoo