Schaalbare oplossingen, schaalbare prijzen.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Prijzen zijn aan verandering onderhevig.

Compleet

12000/maand
Prijs per kantoor
  • 1 gebruiker (extra gebruikers: €80,00 / maand)
  • 25 administraties per gebruiker (extra 25 administraties: €30,00 / maand)
  • Spreading van jaarcijfers
  • Financiële prognoses
  • Vergelijken begroting en realisatie
  • Professionele rapportages
  • Optioneel: kredietaanvraagmodule (€15,00 per gebruiker / maand)
Meld u aan!

Veelgestelde vragen

1. Wat is inbegrepen in de prijs?

U krijgt onze online oplossing met de apps Finan historie, prognose, begroting en realisatie vs. begroting. De kredietaanvraagmodule is optioneel en kost slechts €15,00 (excl. btw) per gebruiker per maand extra.

2. Moet ik extra betalen voor updates?

Nee, updates voor de applicaties die u afneemt zijn bij de prijs inbegrepen. Onze oplossing bieden wij aan als SaaS, software as a service. We leveren dus niet alleen de software, maar ook de service, zoals updates en hosting.

3. Is de licentie gebruikergebonden?

Nee. Het aantal licenties geldt voor gebruikers die gelijktijdig de applicatie gebruiken en is onderling overdraagbaar (mits u niet met meer gebruikers tegelijkertijd werkt dan het aantal licenties dat u afneemt). Wel heeft u per kantoor met eigen klanten een eigen licentie nodig.

4. Wat zijn “administraties”?

Administraties zijn klanten die u in het systeem beheert. Per gebruiker krijgt u gratis 25 klanten. Wilt u meer klanten beheren? Voor slechts €30,00 (excl. btw) krijgt u 25 administraties extra. De administraties zijn niet gebruikergebonden.

5. Wanneer moet ik betalen?

De facturatie vindt jaarlijks plaats, voorafgaand aan het jaar van gebruik. Wilt u de applicatie gebruiken van januari 2016 tot januari 2017, dan sturen wij u eind 2015 de factuur toe.

6. Kan ik tegen een meerprijs de applicatie aanpassen aan mijn huisstijl?

Onze applicatie ziet er in beginsel hetzelfde uit voor al onze klanten. Wel is het mogelijk om uw logo in de applicatie te laten zien. De kosten hiervoor zijn €650,00 (excl. btw). Na uw aanmelding nemen wij contact met u op om deze, en eventuele andere wensen, te inventariseren.